SHALANBEFALER #2

En historie om en status

okay jeg er typen der godt kan gå (engang har gået) rigtig meget (lidt for meget) op i statusopdateringer.

En god status kommer ikke som udgangspunkt af sig selv….. nogle gange kan fantasien ikke følge med irl oplevelser. i hvert fald ikke når det kommer til statusser der gerne vil have likes. og det vil mine.

nå okay men det jeg så gjorde var at gå en god tur alene i mosen her ude hvor jeg bor. for simpelthen at skabe mig nogle indtryk af naturen og få mig nogle oplevelser. selvføglelig alt sammen i håb om at få noget inspiration og materiale til en god statusopdatering.

Nå men engang gik jeg så en tur i den mose eller hvad det hedder. jeg gik på en lille sti og længere fremme kunne jeg se en ældre dame med sin lille hund i favnen. hun stod og pegede ud på nogle heste der stod indhegnet på græsset langs stien. jeg kunne se hun snakkede lidt til hunden. DET VAR DET. MATERIAL LIGE DER. DET ER NOK.

SÅ GIK JEG FORBI DAMEN OG TÆNKTE “yes. det var det. det var nok. finaly some material for a new status.” men så starter den kreative proces. hvordan skal jeg skrive den ned? skal jeg evt digte lidt på historien (DET SKAL LIGE SIGES AT DET ER TILLADT AT LYVE I STATUSSER DET MÅ MAN GERNE. ITS JUST A STATUS GUYS
og så kom jeg hjem fra turen og brugte et par timer på at skrive den ned. det blev så til det her

Jeg var ude at gå en tur alene

jeg ser gammel dame bære sin lille hund op i favnen, hun peger på nogle heste og siger til sin hund “se det er en hest. kan du sige hest?” Jeg gik forbi og fik øjenkontakt med hende.
gammel dame: “ej jeg ved da godt den ikke kan sige hest”
christian: smiler venligt
3 sekunders pause
gammel dame: “Den er jo kun en hvalp”

 

så var jeg selvfølgelig sådan 90% oppe at køre. det er rigtig godt. så sendte jeg den slef til en bekendt for at få noget kritik på den. det skal man altid gøre.

jeg sendte den til min veninde Sarah Hjelmsmark. det skulle jeg aldrig have gjort. (jeg har sløret hendes navn i samtalen længere nede, da hun gerne vil være anonym)

hun var (selvfølgelig) meget begejstret. lidt for begejstret. hun gjorde det man frygter allermest en statuskritikker kan gøre. hun postede den selv. fuck jeg var helt ude af den. hænderne til hovedet og spændte i alle kroppens muskler. endnu mere fordi sarah og jeg har mange fælles venner (på facebook), så når først folk har set statussen fra sarah (og selvfølgelig liked den) ville ingen aldrig nogensinde i guds navn like den igen hvis den blev postet fra en anden. trust me on this on.

 

så ringede jeg til hende (altså det skal lige siges at jeg var helt ude af den på det her tidspunkt)

“sarah du sletter statussen lige nu. lige. nu.”

“nej. christian.. please. NEJ CHRISTIAN ENDNU EN LIKE JEG HAR LIGE FÅET ENDNU EN LIKE LIGE NU! CHRISTIAN 22 LIKES NU. Christian pleasepleaseplease. du er altid så sjov og skriver sjove statusser og jeg skriver aldrig nogen. please lad mig få denne her, du finder jo på en ny i morgen” (hun havde fat i noget her, jeg var virkelig i en god stime)

“sarah o.m.g. jeg er fuldstændig ligeglad slet den nu!?!? jeg spreder nogle mega strenge rygter om dig nu eller et eller andet. Seriøst!? Omg. du sletter den lige nu sarah, jeg har brugt jeg ved ikke hvor mange timer på den??”

og så kørte det sådan lidt frem og tilbage og så endte det med at hun slettede den. men der var det for sent. så skrev jeg til alle vores fælles venner i chatten at det var mig der havde fundet på den men ingen troede på mig så det endte med at jeg kun fik ca 16 likes, og da hun postede den fik hun ca 40 omg.

Og plat som jeg er så blokerede jeg hende bagefter i to måneder.

(her er link til da jeg postede den dengang: https://www.facebook.com/itzchaky/posts/2364542915987 og så prøvede jeg lige igen forleden https://www.facebook.com/itzchaky/posts/4278110673985)

så det er sådan det foregår når man skal skrive en statusopdatering. I er velkomne til at prøve statussen af og like mine profilbilleder.

xoxo
Status

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

SHALANBEFALER #2