Så lavede man lige en blog

Hvad betyder shala/betyder det overhovedet noget og hvorfor kalder du dig/dine videoer det lol?

okay nu skal du bare høre:
i 8-9 klasse gik jeg på en skole der hed elverhøjens skole i herlev. det var ikke super frådern men heller ikke super duper nedern. der gik en del indvandrerer i min klasse og så var det jo oplagt at spørge dem hvordan man sagde luder på deres ugabugasprog.
“shalmuda” var så svaret og alle de semisorte gutter fra klassen syntes det var super grinern jeg gik rundt og sagde det hele tiden efter jeg havde lært det.. så kom jeg så på efterskole i 10. klasse (sejergaardens musikefter. det var super frådern men mest på grund af eleverne. lærerne not so much) og der fik jeg så en super god ven der hed philip ingemann (som nu er kendt som mr cameraman).
okay der sker så det (tror jeg nok) at jeg stadig engang imellem sagde shalmuda og så pludselig begyndte vi at kalde hinanden det. mest mig og philip men engang imellem også andre. altså reglerne er at alle må hedde det hvis de vil, men det endte med at det kun var mig og philip der hed det (nu skulle jeg lige til at skrive shala i stedet for philip men okay det kommer nu)
nå ja men så udvikler det sig jo slef som alle andre navne og så begynder vi også at kalde hinanden for shala og så også muda og efterhånden shalamutsi og så begyndte shala også på shalsa lol. og shüli og müsli og sådan noget.
okay:
så da jeg skulle lave min youtube account tænkte jeg slef “hvad fanden skal den hedde”. jeg skrev med mange af mine wingmen den aften på facebookeren om hvad fanden jeg skulle kalde den/mig. krede13 var ikke godt nok osvosv og et af mine krav var at det skulle være meget kort og rimelig nemt at huske.
så kom vi frem til shala

det var mit første indlæg. jeg tænkte det skulle have været et “dagens outfit :)” men det må så blive en anden dag jeg laver dagens outfit. lige nu er kl 21:15 26/10. og jeg skal ud og høre mine efterskolevenner spille på autralien bar inde i københavn -.- jeg har lige set på listen at der kommer nogle fans også -.- orker ikke alt det med autografer og tage fokus fra bandet osv -.- kan snart ikke engang gå på gaden længere uden at alle vil have en autograf -.-
så det er det shala betyder

xoxo
müsli

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Så lavede man lige en blog