Sådan laver man damer (#1)

Hvad inspirerede dig til at lave de der youtubefilm og hvordan startede du så

godt spørgsmål nu skal du bare høre:::

min ven jever fra sorø skrev jeg viirkelig meget med på facebookeren i 2011. han sendte mig så på et tidspunkt den her video:

jeg tænkte så “haha d da megt sjov” og så tænkte jeg “hvad fanden” og så sendte jeg filmen til min ven shala (som havde et dårligt videokamera) og spurgte om han ik ville filme mig imens jeg lavede det samme og så sagde han noget i stil med “jaja shala slef vi kører bare”

så tog jeg mit flotteste tøj med i tasken og printede teksten og så mødtes vi i illum. så opdagede jeg så at jeg måske skulle have øvet mig på sangen hjemmefra fordi jeg kunne ikke bare læse den én gang og så synge den udenad desværre. så vi tog hjem igen hver for sig og så brugte jeg den næste uge på at synge den dårlige eminem sang hele tiden.

så mødtes vi så igen og nu følte jeg mig superduper klar og tænkte “lol den bliver så frådern den her film lol seriøst”. så stilte jeg mig på strøget og begyndte at rappe den der sang højt imens jeg jo havde de der headphones på og philip filmede det. fuck det var så dårligt. nå men så var det at jeg tænkte om man måske kunne lave noget lidt voldsomt imens jeg sang sangen så jeg ikke bare gik rundt. og så kom jeg f.eks. på at jeg skulle hoppe op fra et springvand med et havfruekostume på (som jeg tilfældigvis var indehaver af) og så synge sangen da jeg kom op. og også det med at jeg skulle klistre en pizza på maven og synge sangen (det valgte vi at gøre i metroen så folk ikke kunne løbe væk lol)

billede fra filmen der ikke blev til noget. det blev ikke så sjovt men jeg tror også bare gerne jeg ville være seminøgen ifilmen for at den skulle få nogle flere views når den nu blev så kedelig.

men altså alligevel gik det efterhånden op for mig at den film jo i en eller anden grad allerede var lavet….. altså ikke det med springvandet, men det med at gå rundt og synge lige netop den sang osvosvosov. så jeg tænkte “fuck seriøst hvad fanden i fuck gør jeg nu” nå ja men så droppede jeg det med at synge men fortsatte med at gøre lidt grænseoverskridende ting. og det endte så med at jeg stod og spærrede rulletrappen ved metroen med en lang pik. og jeg lagde alle de forskellige klip op på min facebook som teasere uden jeg egentlig havde nogen ide om nu hvad det skulle blive til.. (de gode gamle teasere er stadig at finde på min facebook) det med springvandet blev optaget sidst i 2011 og det med pikken var 15/2 så altså der gik rimelig lang tid imellem.

så scorede man såmænd bare en lækker chickelik. (fra filmen der ikke er offentliggjort fordi den var kedelig som sagt)

 

OKAY MEN SÅ TÆNKTE JEG HVAD FUCK SKAL DER SKE NU. NU HAR JEG FØLGENDE KLIP: GRÆDE MED EN BURGER I HOVEDET, SPRINGE OP FRA ET SPRINGVAND IMENS JEG RAPPER OG SYNGE MED EN PIZZA PÅ MAVEN OG SPÆRRE EN RULLETRAPPE MED EN PIK. HVAD SKULLE JEG GØRE TÆNKTE JEG!!?!? men da jeg næsten var hjemme fra pikoptagelserne slog tanken mig: en guide. det skal da være en guide, det er da 100% sikkert. how to not give a fuck det er genialt det gør vi. “hej shala det er shala” skrev jeg til shala, “nu skal du bare høre: vi sætter det sammen som en how to not give a fuck guide med forskellige steps. trust me on this one mudi, det gør vi”

så fik jeg vist ca en sms tilbage med “hm” og så lidt efter “lol shala jeg tænkte faktisk nu her: hm ja altså det er da meget grinern de ting vi har filmet men jeg kan ikke helt se hvad vi skal gøre med det, men da du så skrev det med guiden faldt alle brikkerne på plads shala!!!!!!!!”

og så kontaktede jeg søren damsbo aka mr editorman og så hookede vi op og fandt på rækkefølgen på stepsne og tog ud i vanløse by hvor han boede, for at filme små præsentationer af de enkelte steps og af videoen generelt (det skal lige siges at jeg på dette tidspunkt har købt mit eget videokamera der var meget bedre end mr cameramans kamera)

screenshot fra andet take af pizza på maven i metroen scenen (ikke udgivet. måske iblandt mine facebookvideoer. ka ik husk d)

 

det tog så ca 2 dage at klippe den færdig.. MEN SÅ VAR DEN FÆRDIG OG SÅ LAGDE VI DEN PÅ YOUTUBEREN (hvor jeg på det tidspunkt måske havde et par hundrede subscribers på grund af en sammenklippet teaser jeg havde lagt op nogle måneder før). så tog vi på netcafe lige efter med jonathan. Mr editorman og jeg var rimelig oppe at køre på daværende tidspunkt og kunne ikke lade være med at tjekke kommentarer på filmen hele tiden og folk havde skrevet alt muligt sødt, f.eks. “hahaha” og “haha:)” og lignende. (på det tidspunkt var min facebook blokeret fra at lave statusser fordi jeg ikke havde overholdt reglerne osv så jeg kunne ikke dele filmen selv ævævæv)

men aallle mine venner havde åbenbart fået set den alligevel og havde delt den og f.eks. skrevet “haha se den, nu er den her endelig, den er sjov @Christian haha;i” og så blev jeg bare så supr glad i fatter ik.

og så sendte jeg den så rundt til aalllee famous people i håb om at de ville dele den så der kunne blive sat lidt gang i tingene og så delte lukas graham den på sin fanside hvor ca 60 personer så delte den videre derfra og jeg var så meget oppe at køre i fatter det ikke og alle mulige andre delte den også og flere kendte ansøgte mig og jeg tænkte bare omg hvad sker der og den fik ca 35000 views de første 2 dage men så gik det i stå lol og så har det bare gået meget stille og roligt lige siden.

 

Lukas havde delt min film og skrevet nogle smileyer til. samme dag som de spillede i tv og vandt en eller anden p3 pris (det er derfor jeg skriver til lykke ik)
det hjalp mig rigtig godt igang. tak lukas graham. og også densygmike, han delte vist også og hjalpe mig rigtig godt igang. tak densygmike.

xoxo

krede13

PS: nyt indlæg lige om lidt omkring dates og huskeregler dertil.

2 kommentarer

  • p.i.g.e.bar.mig.

    hvordan tror du alle andre har det med det du gør ved alle andrer chrisrian? alle kan jo ikke være som alle andre vel?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Sådan laver man damer (#1)