Hvad inspirerede dig til at lave de der youtubefilm og hvordan startede du så

SHALANBEFALER #2

åh nej nu blev det endnu en gang tid til shala anbefaler -.-

ååh hvor skal jeg starte hvor skal jeg starte

ca da jeg lige var droppet ud af gymnasiet i 1. g (ca marts 2011) begyndte jeg at date riigtig mange piger. mange var bare veninder så der vil man nok ikke gå ind og kalde det en date, men jeg foretrækker nu alligevel at kalde det det…

hmm hvad skal man så lave på sådan en date…. en ting er sikkert: man skal have noget mad :F eller det skal man selvfølgelig ikke nødvendigvis men det er en god ide at spise hvis begge er sultne. det kan altid anbefales. (men bare fordi det altid kan anbefales skal jeg nok finde på noget andet til mine næste shalanbefaler bare rolig)

nå men hvor skal man så spise

det jeg plejer at gøre er: ankara. ved rundetårn ca.

billigt=tjek

buffet=tjek

tæt på københavn hvor det er oplagt at mødes og forføre pigen=tjek

 

der har jeg simpelthen haft så mange vellykkede dates i fatter ikke. nu får jeg selvfølgelig sikkert mange henvendelser omkring “HVAD CHRISTIAN!!!!!! HVAAD!?!?! HAR DU TAGET ANDRE MED PÅ ANKARA OGSÅ!?!? FUCK HVOR KLAM OG FALSK DU ER. TROEDE DET VAR -VORES- STED!? #DuHarHaftDinSidsteDateMedMigMr”

men til det har jeg kun at sige ”lol” fordi shala kan bare blive kærester med hvem som helst af sine fans nu på nul komma fem bare ved at knipse med fingrene #SåGiverIkkeEnFuck #FuckAlleMineRigtgeVennerDeErFortidOgLastYear #neverlookback #syndfordig #againsttheodds

opsumering: ankara

og: man kan godt blive træt af maden hvis man er der for meget men umiddelbart er det lækkert nok bortset fra pastalasagneretten

billeder: jeg har ikke nogen billeder fra ankara så jeg har bare lagt nogle andre op.
xoxo

krede

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Hvad inspirerede dig til at lave de der youtubefilm og hvordan startede du så